Jiangsu Jubilant Pump and Valve Co., Ltd. minangka produksi pompa sentrifugal profesional, pompa kimia, pompa pulp, pompa banyu, kobongan, alat penyiram api kanthi otomatis kanggo peralatan peralatan perusahaan gedhe, ing negara kasebut duwe 15 perusahaan lan luwih saka 20 kantor. Manajemen canggih perusahaan, peralatan produksi sing sampurna, pusat uji pompa presisi C, lan duwe klompok personel profesional lan teknis berkualitas tinggi lan jaringan layanan purna jual sing sampurna, kolega ngenalake pengalaman manajemen sistem mutu internasional ISO9001-2008, kanthi tliti kanggo nggawe luwih dhisik produk internasional kelas.

Produk Unggulan