Profil Perusahaan

Jiangsu Jubilant Pump and Valve Co., Ltd. minangka produksi pompa banyu profesional, geni nylametake, alat pemadam kebakaran kanthi otomatis kanggo peralatan peralatan perusahaan gedhe, ing negara kasebut duwe 15 perusahaan lan luwih saka 20 kantor. Manajemen canggih perusahaan, peralatan produksi sing sampurna, pusat uji pompa presisi C, lan duwe klompok personel profesional lan teknis berkualitas tinggi lan jaringan layanan purna jual sing sampurna, kolega ngenalake pengalaman manajemen sistem mutu internasional ISO9001-2008, kanthi tliti kanggo nggawe luwih dhisik produk internasional kelas.
Perusahaan ing "entuk 100% kepuasan lan upaya pelanggan!" Ing panuntun dhumateng kabijakan kasebut, terus maju, wani nggawe inovasi lan berkembang, munggah puncak sains lan teknologi, ing praktik jangka panjang wis nggawe sistem manajemen mutu sing lengkap, lan dilengkapi instalasi lan debugging sing apik banget , tim layanan purna jual, toko dodolan sumebar ing kutha-kutha gedhe ing saindenging negara, pemasaran produk ing propinsi, kotamadya, wilayah otonom. Produk kualitas perusahaan, layanan eseman wis entuk kapercayan lan pujian saka mayoritas pangguna ing omah lan luar negeri.
Wong sing berorientasi, kanggo nambani wong kanthi jujur. Kanthi sistem manajemen mutu internasional IS09001-2008 standar manajemen, lan terus mbukak lapangan sing gegandhengan, proteksi lingkungan kontrak, nyediakake set lengkap sumber banyu urip, tekanan api, alat pemadam kebakaran lan fasilitas liyane, kanggo ngasilake energi sing berkualitas, efisien, energi -simpen produk internasional, layanan kanggo konstruksi omah ijo sing apik kanggo manungsa!
Prinsip perusahaan: kepuasan sampeyan yaiku ngupayakake ombak buta kita!