Pompa sentrifugal

Prinsip kerja pompa sentrifugal: Sawise pompa sentrifugal diwiwiti, poros pompa bakal nyurung impeller kanggo muter kanthi kacepetan dhuwur, meksa cairan sing wis diisi ing antarane glathi bisa muter. Ing tumindak gaya sentrifugal inersia, cairan kasebut obah kanthi radial saka tengah impeller menyang pinggiran njaba. Medium cair ngasilake energi sajrone gerakane liwat impeller, nyebabake paningkatan energi tekanan statis lan paningkatan kecepatan aliran. Nalika cairan metu saka impeller lan mlebu ing casing pump, slows mudhun amarga ekspansi bertahap saka aliran aliran ing casing, lan bagean energi kinetik diowahi dadi energi tekanan statis, lan pungkasane mili menyang pipa debit arah tangensial. Nalika cairan dibuang saka tengah impeller menyang pinggiran njaba, area tekanan rendah bakal dibentuk ing tengah impeller. Ing tumindak beda total energi potensial ing antarane level cairan tangki panyimpenan lan pusat impeller, cairan kasebut bakal nyedhot menyang tengah impeller Ngandelake operasi impeller sing terus-terusan, cairan kasebut terus di sedot lan dibuwang. Energi mekanik sing dipikolehi dening cairan ing pompa sentrifugal pungkasane diwujudake minangka paningkatan energi tekanan statis.
View as  
 
  • TSWA Type Horizontal Multi-stage Centrifugal Pump / Horizontal multi-stage centrifugal pump nduweni karakteristik efisiensi tinggi, kisaran kinerja sing jembar, operasi sing aman lan stabil, gangguan swara, umur dawa, instalasi lan perawatan sing luwes, lsp. cairan kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Utamane cocog kanggo pasokan banyu bangunan kutha sing dhuwur lan saluran banyu pembuangan lan pemadam kebakaran, pabrik, pasokan banyu lan got banyu, pangiriman banyu jarak adoh, banyu siklus proses produksi, siklus HVAC, banyu domestik lan tujuan liyane.

  • Serangkaian DLR € Pompa sentrifugal multi-langkah Ringkesan produk 93.

  • Tipe S Satu-tahap Pompa sentrifugal sedhot - Gambaran umum jinis pompa yaiku pompa sentrifugal sedhot tahap siji, kanggo transportasi banyu lan sifat-sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu cair. Suhu cair maksimum ora ngluwihi 80 â „ƒ, lt cocog kanggo pabrik, tambang, kutha, pembangkit listrik sumber banyu lan saluran pembuangan, irigasi drainase lahan pertanian lan macem-macem proyek konservasi banyu. Jenis bantalan pompa iki ing sisih loro ing awak pam, tenaga kerja seimbang. Pompa mbukak, gampang banget yen bukaan bisa dikelola.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa sentrifugal saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa sentrifugal ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.