Pompa kondensat

Pompa kondensat minangka pompa vakum sing nggunakake gas kondensasi permukaan suhu rendah, uga dikenal minangka pompa kondensat. Pompa kondensat yaiku pompa vakum kanthi tekanan pokok paling murah lan tingkat pamompa paling dhuwur kanggo entuk vakum sing resik. Iki digunakake akeh ing riset lan produksi semikonduktor lan sirkuit terintegrasi, uga riset balok molekul, peralatan lapisan vakum, instrumen analisis permukaan vakum, implan ion lan simulasi ruang. Piranti lan aspek liyane. Amarga kaluwihan luar biasa kayata resik lan bebas polusi, efisiensi dhuwur, kacepetan pamompa sing dhuwur, lan linuwih, mula digunakake ing pirang-pirang bidang kayata laboratorium riset ilmiah, lan uga produksi industri, kayata produksi bahan semikonduktor, panel datar produksi peralatan produksi / pengujian, Manufaktur energi surya, lapisan vakum, sistem vakum termal, lsp. [1]
Media sing ditrapake kanggo pompa kondensat: banyu resik Suhu medium sing ditrapake kanggo pompa kondensat: 0â „ƒ nganti 120â" ƒ Gunakake macem-macem pompa kondensat
Model 100N130 lan 150N110 bisa ngeterake cairan sajrone 120 ° C, nanging suhu pompa liyane ora bisa ngluwihi 80 ° C.
Rentang aliran pompa kondensat: 12 "120m3 / jam
Rentang kepala pompa kondensat: 38-135 m
View as  
 
 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa kondensat saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa kondensat ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.