pompa kondensat

pompa kondensat

pump pump

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa kondensat tipe NRingkesan produk
Pompa uap dibandhingake karo pam banyu umum sing khas karakteristik stroke sedhot dhuwur, utamane nggunakake kanggo transportasi listrik pembangkit listrik termal, uga kasedhiya ing medium kanthi banyu kenthel ing papan liyane.


Kahanan kerja

Pompa jinis 100N130 lan 150N110 bisa ngeterake 120 "cairan" ing cairan kasebut, nanging pompa liyane sing ngatur suhu cair ora kudu ngluwihi 80 ".
Tingkat aliran: 12-100m3 / jam
Angkat: 38-141m
 

Pompa kondensat tipe NSpesifikasi model




Panas Tags: pompa kondensat, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk