pompa kimia standar seri cz
  • Air Propompa kimia standar seri cz
  • Air Propompa kimia standar seri cz

pompa kimia standar seri cz

pompa kimia standar seri cz Ringkesan produk Pompa kimia standar seri Model-CZ yaiku pompa sentri-fugal horisontal, siji tahap, lan sedhot, ukuran lan properti padha karo standar DIN 24256 / ISO2858. Pompa kimia standar Mode Seri -CZ duwe kabeh sifat pompa kimia standar saka seri Model-IH, efisiensi lan kaofey luwih apik, lan alternatif kanggo bahan kimia sing pungkasan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

pompa kimia standar seri cz Ringkesan produk
Pompa kimia standar seri Model-CZ yaiku pompa sentri-fugal horisontal, siji tahap, lan ukurane, lan ukurane cocog karo standar DIN 24256 / ISO2858. Pompa kimia standar seri Mode-CZ duwe kabeh sifat-sifat pompa kimia standar seri Model-IH, efisiensi lan caoopey luwih apik, lan alternatif kanggo sing terakhir.
 
Panganggone
Iki digunakake kanggo ngirim cairan temp-erature sing kurang utawa dhuwur, cairan neutal utawa korosif, cairan sing ngemot resik utawa padhet-granular. Cocog khusus kanggo:
Industri kimia lan petrokimia
Tanduran kilang minyak
Pabrik kertas lan industri pulp kertas
Industri gula
 
Range sifat
 
Kapasitas (Q) maks.2000m3 / h
Kepala (H): maks.160m
Tekanan operasi (P): 2.5MPa
Suhu operasi (t): - 80â "ƒ ~ + 300â" ƒ

Kurva characteistics malah, regane kavitasi sithik, lan efisiensi dhuwur lan njaga sifat kasebut sanajan durung dimuat kanthi lengkap.




Panas Tags: pompa kimia standar seri cz, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.