Pompa sing efektif

Pompa sing efektif

QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Type Sewage Pump / effluent pump Ikhtisar produkWQ, QW series non-clog sewage pump adhedhasar panemune teknologi canggih asing, gabungke karo karakteristik banyu domestik pompa nggunakake pangembangan generasi anyar produk pompa. efek hemat energi luar biasa, nduwurke tumpukan, ora senggol, instalasi otomatis lan kontrol otomatis lsp. partikel padhet ing lapisan serat lan sampah dawa, duwe efek unik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

pompa efluen/ QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Tinjauan Produk Pompa Kumbah

Pompa limbah non-clog seri WQ, QW adhedhasar teknologi canggih ing manca, gabung karo karakteristik pompa air domestik nggunakake pangembangan sukses produk pompa generasi anyar. efek hemat energi luar biasa, nduwurke tumpukan, ora senggol, instalasi otomatis lan kontrol otomatis lsp. partikel padhet ing lapisan serat lan sampah dawa, duwe efek unik.




Kahanan kerja

1. Suhu medium kurang saka 60 "ƒ, abot kanggo 1-1,3 kg / dm3, kisaran PH 5-9.
2. Ing pompa sistem cooing sirkulasi, komponen motor kanthi level cair kurang saka 1/2.
3. Ing kahanan normal, pompa kudu digunakake ing sirah panggunaan ruang lingkup, mesthekake beban motor, nanging, kayata kebutuhan kanggo digunakake ing kisaran kepala, supaya ditandhani kanthi kapisah, kanthi prentah menyang pabrikan.
4. Arus motor pump sajrone operasi kudu ora ngluwihi arus mesin sing wis dirating
 
QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Fitur Struktur Pompa Limbah
1. Kanthi desain desain konservasi banyu anti-clogging port gedhe, ningkatake kapasitas limbah, bisa kanthi efektif liwat pompa 5 kali bahan serat diameter pompa lan udakara 50% partikel padhet;
2. Segel mekanik kanthi segel tandem dobel, materi angel ditanggung utawa tahan korup, tungsten karbida kanthi tahan lama, tahan karat lan karakteristik liyane;
3. Struktur kompak, volume sithik, gampang dipindhah, gampang dipasang, tanpa kudu nggawe pompa, menyang banyu supaya bisa digunakake;
4. Kamar pompa minyak dilengkapi probe banyu-lenga, nalika rusak banyu segel mekanik pompa menyang ruangan minyak sinyal probe, proteksi kanggo pompa;
5. Miturut pangguna, bisa dipasang karo kabinet kontrol keamanan otomatis, kebocoran pompa, kebocoran, kakehan lan overtemperature kanggo ngawasi, mesthekake pompa nggunakake keamanan sing bisa dipercaya;
6. Pandhuan dobel sistem instalasi kopling otomatis, kanggo pompa instalasi, pangopènan nggawa kenyamanan, wong ora bisa mlebu lan metu saka jugangan lendhut;
7. Saklar float bisa dibutuhake miturut pangowahan level banyu, kontrol wiwitan otomatis lan pompa, ora butuh mode;
8. Nalika nggunakake sawetara angkat kanggo mesthekake motor mlaku nanging mbukak;
9. Miturut pangguna butuh peralatan dobel dobel instalasi otomatis pandhuan dobel, sing nggawa penak banget kanggo instalasi lan pangopènan, lan ora prelu wong liya metu lan metu saka lendhot;
10. Bisa digunakake ing ruang kepala total, tanpa kakehan motor;
11. Miturut kesempatan motor bisa digunakake ing njaba sistem pendinginan jinis jaket banyu. Bisa kuarantine pompa listrik yen ora ana operasi safey banyu (garing);

12. Instalasi kanthi instalasi kopling otomatis sing tetep lan instalasi gratis sing lelungan, bisa nyenengake panggunaan acara sing beda-beda.




Panas Tags: QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Type Sewage Pump, effluent pump, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.