Pompa banyu feed

Amarga deaerator minangka piranti pemanas campuran, mesthine kudu ana pompa banyu kanggo nambah tekanan mlebu ketel, lan pompa banyu iki dadi pompa banyu pakan.
Motor gampang dioperasikake, fleksibel, lan ngenggoni area sing sithik, dene turbin uap didhukung dening pipa uap lan katup operasi, sing bakal repot mbukak lan ngrebut area sing akeh, nanging bisa mlaku kanthi kecepatan sing beda tanpa "throttling "kapitunan. Mula, tanduran listrik termal cilik lan medium umume nggunakake tenaga listrik nalika jaringan listrik disambungake (ing Internet). Mung tanduran listrik termal sing terisolasi (yen ora ana jaringan listrik) lan tahap pertama proyek kasebut. Kanggo miwiti ketel kaping pisanan, kudu ana ketel wiwitan lan turbin uap. Pompa banyu feed feed sing diseret gampang kanggo wiwitan pisanan. Pompa banyu pakan listrik nggunakake pembangkit listrik (tenaga listrik) saka pembangkit listrik, sing diowahi saka batubara liwat serangkaian konversi energi dening mesin utama, dene pompa banyu pompa sing didhukung uap minangka energi panas saka uap sing dikonsumsi, sing diowahi saka batu bara menyang mesin utama kanthi ketel. Turbin uap cilik langsung nyopir pompa banyu pompa sawise uap kasebut bisa digunakake utawa mlebu pompa banyu pakan tanpa kerja. Sing artine, ana rong kemungkinan kanggo kukus seret turbin uap cilik pompa banyu pakan, sing siji yaiku kukus seger saka ketel, lan sing liyane yaiku kukus ekstraksi sing wis rampung kerja sawise mlebu uap utama turbin Sing terakhir nyadari pemanfaatan energi kaskade lan nambah jumlah ekstraksi uap. Ana rong jinis uap knalpot. Salah sijine yaiku deaerator sing dibuwang menyang sistem regeneratif kanggo pemulihan panas, lan liyane dibuwang menyang sistem pemanas minangka bagean saka pasokan panas. Mula, turbin uap pompa banyu tawar saka pembangkit listrik termal minangka unit tekanan punggung tanpa adhem. Kerugian sumber lan efisiensi energi dhuwur.
Set generator gedhe (unit ing ndhuwur 300MW) umume nggunakake siji pompa banyu pakan listrik lan rong pompa banyu pompa sing didhukung uap. Pompa banyu pakan listrik digunakake kanggo wiwitan lan mateni lan serep darurat. Penyesuaian pompa banyu pakan listrik utamane gumantung karo penyesuaian tabung scoop kopling hidrolik. Bekerjasama karo katup sing ngatur banyu ketel. Sawise pompa banyu pakan sing didhukung uap digeser lan digawe panas nganti 3000 rpm, banjur bakal pindhah menyang mode operasi "remot", lan jumlah banyu pakan dikendhaleni kanthi nyetel kacepetan. Sumber uap kanggo nyopir turbin uap cilik yaiku uap tambahan lan sumber uap telung arah kanthi papat ekstraksi lan uap panas sing digawe panas, lan gas pembuangan dibuwang menyang kondensor.
View as  
 
  • Pompa Banyu Pakan Bolier Tipe GC minangka tahap sedhot tunggal sing narik pompa sentrifuga bagean, minangka simiar kanggo banyu bening trasportasi lan propetik kimia-kimia menyang banyu sing nggunakake cairan. Pengangkat pompa iki ing 46-430M, saiki kapasitas 6-45m3 / jam, suhu maksimum cair luwih murah tinimbang 110 ".

  • Pompa feed boiler Multistage dG € Serue minangka produk generasi anyar sing dirancang dening perusahaan kanthi piranti lunak simulasi canggih, desain komputer lan sistem nggawe asisten komputasi, lan kanthi akeh perbaikan produk lawas.

  • D, pompa banyu multi-tahap jinis boiler DG minangka produk generasi anyar sing dirancang dening perusahaan kanthi piranti lunak simulasi canggih, desain komputer lan sistem nggawe asisten komputasi, lan kanthi akeh perbaikan produk lawas. Modul hidraulik nggunakake piranti lunak Amérika KREILA canggih lan Piranti lunak nganalisa cair CFX kanggo ngrancang lan nganalisis simulasi. Ringkesan apik nggunakake metode desain modern. Generasi anyar duwe umur layanan sing dawa, efisiensi, hemat daya, konstruksi kompak, operasi sing tetep lan gampang ngatasi kaluwihan.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa banyu feed saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa banyu feed ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.