G Series Single Screw Pump
  • Air ProG Series Single Screw Pump
  • Air ProG Series Single Screw Pump

G Series Single Screw Pump

Ringkesan Produk Pompa Sekrup Tunggal G Series Kanggo pompa cairan sing netral utawa korosif, cairan uncontamina utawa cairan abrasif, cairan sing ngemot gas utawa sing cenderung awet, lan cairan viskositas sing dhuwur utawa kurang, kalebu cairan sing ngemot bahan fibrosa lan padat, Bidang utama aplikasi industri panganan , Pabrik Texil, Pembuatan Kertas, Industri Petro, Industri Kimia, Bangunan Kapal, Industri Mbangun. Industri nuklir, Metallur-gical lan tambang lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

G Series Pompa Sekrup Tunggal / G SeriesPompa Sekrup TunggalRingkesan produk
Kanggo pompa cairan sing netral utawa korosif, uncontamina ted utawa cairan kasar, cairan sing ngemot gas utawa cenderung ngasilake, lan cairan viskositas sing dhuwur utawa kurang, kalebu cairan sing ngemot bahan fibrosa lan padat, Bidang utama aplikasi industri Pangan, pabrik Texil, Kertas- nggawe, industri Petro-, Industri kimia, Bangunan kapal, industri Mbangun. Industri nuklir, Metallur-gical lan tambang lsp.

Operasi

Pompa mono minangka pompa sekrup sing disegel ing gir ing njero, kalebu pompa pamindahan rotor. Bagian penting kalebu stination stator kanthi rong benang wanita lan rotor ing gerakan planet kanthi kopling universal, ing antarane stator lan rotor, terus ing bolong, mbentuk akeh ruang, Nalika papan cedhak volume sing ora owah bakal obah aksial, media sing ditangani ditularake menyang port oulet saka port inlet. Cairan sing ditularake supaya ora bingung utawa ngganggu, mula paling cocog kanggo ngangkat medium sing ngemot bahan padat, partikel kasar lan cairan kental.




Panas Tags: G Series Single Screw Pump, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.