Pompa pipa vertikal jinis IHR-ISG-IHG-IRG-YG
  • Air ProPompa pipa vertikal jinis IHR-ISG-IHG-IRG-YG
  • Air ProPompa pipa vertikal jinis IHR-ISG-IHG-IRG-YG

Pompa pipa vertikal jinis IHR-ISG-IHG-IRG-YG

Pompa pipa vertikal tipe IHR-ISG-IHG-IRG-YG ditrapake kanggo pasokan lan got banyu ing industri lan kutha, pasokan banyu bertekanan ing menara inggil, irigasi pemercik kebun, pompa tekanan api, transportasi banyu jarak jauh, siklus pendinginan hvac , pemanasan sirkulasi banyu anget lan tekanan, lan nggunakake suhu ing ngisor 80 ".

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa pipa vertikal jinis IHR-ISG-IHG-IRG-YG Ringkesan produk umum
Pompa sentrifugal vertikal ISG ditrapake kanggo pasokan lan saluran banyu lan industri, pasokan banyu bertekanan menara inggil, irigasi percikan kebon, pompa tekanan api, transportasi banyu jarak jauh, siklus pendinginan hvac, tekanan panas sirkulasi banyu anget pressurisasi lan fasilitas, nggunakake suhu ngisor 80â „ƒ.
Pompa kemika vertikal jinis IHG cocog kanggo tekstil, kimia, minyak bumi, obat-obatan, kesehatan lan cairan korosif kimia conveyor industri liyane, suhu ing sangisoré 80â € ƒã € ‚
Pompa panas jinis sing cocog kanggo panasan, tekanan panas ketel banyu panas, digunakake ing metalurgi, industri kimia, tekstil, pembuatan kertas lan hotel, kamar mandi, hotel lan urip anget liyane. Suhu jinis endi ing ngisor 150â „ƒ utawa kurang.
Pompa pipa jinis YG umume digunakake ing industri penyulingan minyak, petrokimia lan kimia lan papan liya sing ora ngemot partikel lan minyak padat, gas petrol cair lan minyak, sistem sirkulasi minyak motor bukti ledakan.

Fitur produk
1. Struktur vertikal, debugging aman lan trep, desain unik poros motor lan pompa liwat kopling poros, konsentrasi tinggi, akurasi mesin dhuwur, nutupi area sing suda banget, nyepetake investasi konstruksi, sructure kompak sing padhet, teknologi casting canggih lan munculé pamroses sentrifugal pompa vertikal unik, bisa ngombe pompa vertikal pabrikan asing.
2.Motor seri Y umum, operasi sing lancar, gangguan swara.
3. produsen nggunakake model hidraulik aksial gaya balancing mandhiri.
4. Segel mekanika digawe saka waja tahan karat, karbida tungsten, bahan karet fluor, kayata resistensi suhu dhuwur lan tekanan tinggi, umur operasi sing dawa, ora ana bocor, njamin lingkungan kerja sing resik lan rapi.
5. Struktur desain pompa unik, nguntungake kanggo pangopènan instalasi mesin, ing wektu sing padha karo posisi bantalan banyu.


Spesifikasi model




Panas Tags: Pompa pipa vertikal tipe IHR-ISG-IHG-IRG-YG, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk