Pompa pulp sentrifugal tipe tipe JLP
  • Air ProPompa pulp sentrifugal tipe tipe JLP
  • Air ProPompa pulp sentrifugal tipe tipe JLP

Pompa pulp sentrifugal tipe tipe JLP

Pompa pulp sentrifugal tataran tunggal tipe JLP Pompa pulp kertas jenis sentrfugal sedhot tunggal kanggo pompa kimia kanggo ngisi cairan sistem tebal papermaking sistem pangobatan banyu minangka sistem starchi para pangguna perusahaan daur ulang alkali teknis prosesdemand,

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa pulp sentrifugal tipe JLP Tinjauan produk
Pompa pulp kertas tipe tengah sedhot siji JLP tunggal lan pompa kimia kanggo ngisi papermaking
sistem cair kenthel perawatan banyu minangka sistem gula sing pati industri panggunaan daur ulang alkali proses teknis pangguna
panjaluk nresep teknologi ing njero produk asing lan asing sing padha ing pencernaan ing pondasi kanggo ngembangake
pangembangan produk pompa pulp kertas anyar. Akeh digunakake ing papermaking ing kertas pulpïp sistem gula pati
Kapadhetan perusahaan transportation ¤6% transportasi cair kenthel sing apik uga kasedhiya ing transportasi medium non-daya tarik profesi liyane.

Spesifikasi Model pulp sentrifugal pulp tipe JLP

Tipe JLP Pompa sentrifugal tahap tunggal Fitur strukture
1ã € Pompa iki mbukak lawang struktur sawise siji tahap sedhot tunggal nalika layanan ora prelu
mateni pipa kasebut.
2ã € Pompa inlet lan flange outlet miturut desain tekanan 1.6MPa.
3㠀 Impeller yaiku telung glathi godhong utawa patang setengah strukture sing mbukak mbukak saluran meluap nanging transpor lancar nganti 6% kepadatan pulp, lan cocog karo medium gas jatah.
4ã € Panyurung nggunakake casting presisi lan mriksa keseimbangan dinamis.
5ã € Papan sing nyandhang lan jurang impeller bisa disetel liwat awak pompa ing baut pengatur ing njaba sing bisa nyebabake antara impeller lan papan resisten nyandhang njaga jurang sing tetep saengga bisa ningkatake efisiensi pam.
6ã € Segel sumbu utamane duwe mesin permukaan pungkasan tunggal kanggo nutup segel, padding ora prelu nambah banyu adhem mesin permukaan pungkasan kanggo nutup segel bantalan kabeh telu pola bisa dipilih miturut panjaluk pangguna lan mode operasi nggunakake nyata.
7ã € Pungkasan impeller nggunakake bolt impeller kanggo nambah mesin cuci kunci kanthi tetep uga bisa dicegah kanthi apik nalika mesin pompa mati nyebabake bolt impeller minangka asil saka impeller supaya tiba ing fenomena kasebut njamin pompa gerakan sing bisa dipercaya bisa dipercaya.





Panas Tags: Pompa pulp sentrifugal tipe tipe JLP, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.