Pompa Pulp Non Efisiensi JLS
  • Air ProPompa Pulp Non Efisiensi JLS
  • Air ProPompa Pulp Non Efisiensi JLS
  • Air ProPompa Pulp Non Efisiensi JLS

Pompa Pulp Non Efisiensi JLS

Pompa pulp non-clogging Efisiensi Tipe JLS Rangkaian pompa pulp non-clogging efisiensin cocok kanggo mompa macem-macem media amarga tataran tunggal, aliran tunggal, pompa sentrifugal volume. Seri iki nduweni 19 model supaya bisa nyukupi sarat kondisi operasi kanthi kinerja sing paling apik. lt gampang dijaga.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Efisiensi Tipe JLS Ringkesan Produk Pompa Pulp Tanpa Clogging
Serangkaian tipe pompa pulp non-clogging efisiensi JLS cocog kanggo mompa macem-macem media amarga tataran tunggal, aliran tunggal, pompa sentrifugal volume. Seri iki nduweni 19 model supaya bisa nyukupi sarat kondisi operasi kanthi kinerja sing paling apik. lt gampang dijaga. Nalika nyopot utawa nginstal impeller, lapisan tahan nganggo, tutup pompa, segel poros lan bingkai bantalan, sampeyan ora bakal nyopot pompa kasebut saka pipa sedhot utawa pipa output amarga desain prosese. Kanthi rong lapisan tahan aus, ing ngarep lan mburi, nyedhiyakake proteksi sing cukup kanggo awak pompa lan tutup pompa kanggo nambah umur layanan. Kanggo nawakake efisiensi dhuwur, mbukak impeller telung bilah.

Tujuane
Produk iki digunakake ing produksi pulp, penyulingan gula, bahan baku kimia, limbah industri Teknik perlindungan lingkungan, lan teknik jalan kota
 
Kahanan kerja
Kacepetan: 750ã € 990ã € 1480 lan 2960r / mnt
Tegangan: 380ã € 6kV utawa 10Kv
 
Inlet lan outlet diameter: 65-500mm (ukuran flange GB / T17241.6-1998)
Tingkat aliran: 20-3300m3 / jam
Headscope: 5-100m
Suhu operasi: suhu cair paling dhuwurâ ‰ ¤120â „ƒ
Tekanan kerja maksimal: 1.0MPa utawa1.6MPa, Konfigurasi khusus bisa nganti 1.6MPa utawa 2.5MPa
Media: konsentrasi â ‰6%

Spesifikasi Model Pompa Pulp Non-clogging Tipe JLS

Panas Tags: Pompa Pulp Non Efisiensi JLS, Pompa Pulp Non-clogging, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.