Pompa sentrifugal kimia plastik fluor lHF
  • Air ProPompa sentrifugal kimia plastik fluor lHF
  • Air ProPompa sentrifugal kimia plastik fluor lHF

Pompa sentrifugal kimia plastik fluor lHF

Pompa sentrifugal kimia plastik fluorin lHF minangka pompa sedhot tunggal tahap. dirancang miturut standar ISO2858.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ringkesan produk

Pompa sentrifugal kimia plastik fluorin lHF yaiku pompa sedhot tunggal tahap. dirancang miturut standar ISO2858. Bagian-bagian sing cairan sing dilewatake nggunakake bahan FEPã € PVDF. tahan suhu dhuwur lan korosif, lan akeh digunakake ing kimia, obat , petrokimia, metalurgi, stasiun listrik, nyithak plating lan pewarnaan, pestisida, nggawe kertas, industri panganan, industri serat sintetis. lt ngangkut asam kapadhetan acak, alkali lan medium korosif oksidan sing kuat sing suhu asine saka-855 "nganti 200".




Panas Tags: Pompa sentrifugal kimia plastik fluor lHF, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.