Pompa drive magnetik

Pompa drive magnetik nggunakake magnet kanggo narik bahan ferromagnetik lan ana gaya magnet ing antarane magnet utawa medan magnet. Bahan non-ferromagnetik ora mengaruhi utawa arang mengaruhi gedhene gaya magnetik, mula bisa nembus konduktor non-magnetik (lengen isolasi) tanpa kontak. Karakteristik transmisi daya. Pompa penggerak magnetik umume kalebu awak pompa, impeller, kopling magnetik, lengan isolasi, lan motor. Motor kasebut disambungake menyang baja magnetik njaba liwat kopling. Impeller lan magnet batin digabungake karo kacang impeller lan poros batin pompa, lan dipasang ing awak sing disegel sing kasusun saka awak pompa lan lengen isolasi. Motor nyopir magnet njaba, lan magnet njaba nyopir magnet batin kanggo muter impeller, supaya segel statis ngganti segel dinamis supaya ora ana bocor medium.
Ing ngisor iki minangka perkenalan singkat babagan komponen:
(1) Awak pompa lan impeller umume padha karo pompa biasa, sing tujuane nggarap cairan lan nglumpukake lan ngeterake cairan sawise kerja.
(2) Kopling magnetik silinder digawe saka rotasi magnetik njero lan njaba lan lengen isolasi. Tujuane kanggo ngirim tenaga utawa torsi ing angkasa lan dadi komponen transmisi utama ing pompa magnet.
(3) Bantalan geser lan bantalan tikaman ndhukung lan mbatesi aksine komponen rotor sing kalebu impeller, poros pompa lan rotor magnetik internal. Iki minangka komponen utama pompa drive magnetik, lan kinerja langsung mengaruhi umur layanan pump drive magnet.
(4) Bagian panyambung utama yaiku elemen dhukungan sing nyambung ing pompa magnetik. Utamane main peran sambungan lan posisi.
(5) Komponen suspensi bantalan ndhukung poros drive sing drive rotor magnetik njaba. Mung ana ing struktur sambungan sing ora langsung.
(6) Penggerak utama biasane dadi motor listrik. Nyedhiyakake tenaga kanggo pompa magnetik.
View as  
 
  • Pompa drive magnetik CQ, CQB, CQF Ringkesan produk Pompa drive magnetik QQ minangka produk hemat daya anyar sing gumantung saka kopling magnetik kanggo ngeterake tenaga. LCD mbatalake kesepakatan poros tradisional lan kopling, sing nggawe segel dinamis kompleks dadi segel statis sing bisa dipercaya, ngindhari emitting, ngeculake lan bocor. Iki akeh digunakake ing bahan kimia petro, industri panganan, obat-obatan, sekarat, nggawe kertas, lingkungan, metalurgi, listrik, industri kimia.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa drive magnetik saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa drive magnetik ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.