Pompa lendhut

Pompa lendhut nuduhake mesin sing ngeterake cairan pembilasan kayata lendhut utawa banyu menyang bolongan nalika ngebur. Pompa lendhut minangka bagean penting kanggo peralatan ngebur.
Ing pengeboran sirkulasi positif sing umum, pompa lumpur ngirimake limpahan banyu sing resik, lendhut utawa cairan pembilasan polimer ing sangisore tekanan, langsung menyang ujung ngisor bor liwat selang tekanan tinggi, faucet lan bolongan tengah saka senar bor. Kanggo nggayuh tujuan adhem saka bor, copot lebu pemotongan banjur kirim menyang permukaan.
Pompa lumpur sing umum digunakake yaiku jinis piston utawa jinis plunger. Pompa engkol didorong dening mesin listrik supaya bisa muter, lan batang engkol drive piston utawa plunger kanggo bales ing silinder pompa liwat silang. Ing tumindak alternatif klep nyedhot lan ngeculake, tujuan pangiriman tekanan lan sirkulasi cairan pembilasan diwujudake.
View as  
 
  • PNã € PNL Jinis Pump Mud / PN, PNL series pump pump sludge tunggal tahap sedhot (diskret, horisontal). Nduwe umur panjang, struktur sederhana, mlaku sing andal lsp. Seri pompa sing digunakake ing pertambangan, metalurgi, konstruksi kota, industri kimia, percetakan lan pewarnaan lan departemen liyane sing mili aliran pasir, clods cilik, lsp kabeh jinis pulp, bisa digunakake ing lendhut, cairan lendhut, feses, omben kolam sing bubur kayata pompa;

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa lendhut saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa lendhut ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.