Pompa minyak

Pompa minyak minangka jinis pompa ringan lan kompak, ana telung jinis jinis linier, jinis distribusi lan siji jinis. Pompa minyak butuh sumber listrik kanggo mbukak, lan poros camshaft ing sisih ngisor didhukung nganggo mesin engkol mesin.
Pompa minyak ngusulake pompa minyak sing duwe omah digawe saka bahan sing ana ing aluminium lan bagean cetakan sing bisa dipindhah ing omah, ing endi bagean cetakan sing bisa dipindhah paling ora digawe saka bahan gawean, digawe saka bahan sing paling ora ngemot paduan adhedhasar wesi austenitik, lan pérangan cetakan sing digawe saka bahan sing ora bisa dienggo duwe koefisien ekspansi termal paling ora 60% koefisien ekspansi termal casing.
View as  
 
  • Pompa gir Ringkesan produkâ Pompa bahan bakar jenis KCB (2CY) kanggo ngeterake suhu ora luwih saka 70â ƒ, yen sampeyan butuh suhu dhuwur ing ngisor 200 â ƒ ƒ, perusahaan bisa uga duwe bahan tahan suhu dhuwur, viskositas 5 x 10- 5-1.5 x 10-3㎡ / s ora ngemot partikel lan serat padhet, minyak pelumas non-korosif, minyak abot, minyak ringan industri lan minyak masak minyak liyane, Cocog kanggo depot minyak, dermaga, kapal, pabrik, peternakan, tambang lsp.

  • Serangkaian pompa minyak AY diowahi lan dirancang adhedhasar pompa minyak seri Y, asimilasi kaluwihan produk sing padha karo USA BJ Company. Kanggo komponen bantalan, 45.55,70 duwe 35,50,60 asli, nambah reliabilitas nganti akeh. Bagian hidraulik nggunakake model hidrolik hemat energi sing hemat energi, dibandhingake karo pompa tipe Y, nambah rata-rata 5% ~ 8%.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa minyak saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa minyak ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.