Pompa pipa

Pompa pipa umume digunakake kanggo sirkulasi banyu ing pipa. Amarga inlet lan outlet kasebut ing garis lurus sing padha lan diameter inlet lan outlet padha, padha karo bagean pipa. Bisa dipasang ing endi wae ing pipa, mula diarani pipa pipa. Fungsi nambah tekanan banyu ing pipa banyu kanthi tekanan banyu ora cukup uga dikenal minangka pump booster. Pipa iki cocog banget kanggo bangunan sing dhuwur, irigasi percikan taman, tekanan pipa, sirkulasi banyu adhem lan banyu panas, cairan sing gampang apel lan bahan peledak lan cairan sing bisa ngrusak lan macem-macem ketel, pasokan banyu, HVAC, industri kimia, lan peralatan pipa minyak bumi.
View as  
 
  • Pompa pipa vertikal tipe IHR-ISG-IHG-IRG-YG ditrapake kanggo pasokan lan got banyu ing industri lan kutha, pasokan banyu bertekanan ing menara inggil, irigasi pemercik kebun, pompa tekanan api, transportasi banyu jarak jauh, siklus pendinginan hvac , pemanasan sirkulasi banyu anget lan tekanan, lan nggunakake suhu ing ngisor 80 ".

  • Pompa pipa vertikal tipe IHR-ISG-IHG-IRG-YG ditrapake kanggo pasokan lan got banyu ing industri lan kutha, pasokan banyu bertekanan ing menara inggil, irigasi pemercik kebun, pompa tekanan api, transportasi banyu jarak jauh, siklus pendinginan hvac , pemanasan sirkulasi banyu anget lan tekanan, lan nggunakake suhu ing ngisor 80 ".

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa pipa saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa pipa ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.