Produk

View as  
 
  • pump sludge / LXL Type Two Phase Flow Flurry Pump Ringkesan Produk LXL-Z pompa bubur aliran rong fase, bisa digunakake ing metallurgy, mining, power, papermaking, bahan bangunan, transportasi, konservasi banyu lan departemen kutha lan limbah sing menehi iquid padhet medium rong tahap.

  • QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Type Sewage Pump / effluent pump Ikhtisar produkWQ, QW series non-clog sewage pump adhedhasar panemune teknologi canggih asing, gabungke karo karakteristik banyu domestik pompa nggunakake pangembangan generasi anyar produk pompa. efek hemat energi luar biasa, nduwurke tumpukan, ora senggol, instalasi otomatis lan kontrol otomatis lsp. partikel padhet ing lapisan serat lan sampah dawa, duwe efek unik.

  • Pompa pipa vertikal tipe IHR-ISG-IHG-IRG-YG ditrapake kanggo pasokan lan got banyu ing industri lan kutha, pasokan banyu bertekanan ing menara inggil, irigasi pemercik kebun, pompa tekanan api, transportasi banyu jarak jauh, siklus pendinginan hvac , pemanasan sirkulasi banyu anget lan tekanan, lan nggunakake suhu ing ngisor 80 ".

  • Pompa kondensat tipe Ikhtisar Produk Pompa uap dibandhingake karo pompa banyu umum sing khas karakteristik stroke sedhot, utamane nggunakake kanggo transportasi listrik pembangkit listrik termal, uga kasedhiya ing medium kanthi banyu kenthel ing papan liyane.

  • LXL Type Two Phase Flow Slurry Pump Product overview LXL-Z two phase flow slurry pump, can be widely used in metallurgy,mining,power, papermaking,building materials, transportation, water conservancy and city departments and so on sewage conveying solid iquid two phase medium.

 12345...6