Pompa pulp

Pompa pulp minangka jinis mesin sing digunakake ing industri kertas.
Pompa pulp aliran loro fase nggunakake prinsip "sedhot relatif lan penyumbatan relatif" ing teori aliran rong tahap kanggo nindakake desain hidrolik pompa, saengga kinerja hidrolik komponen aliran-pompa kasebut sesuai karo ukum saka rong fase padhet-cair, saéngga nyuda jumlah bubur erosi awak lan ageman komponen aliran-liwat nambah efisiensi kerja lan umur layanan pompa. Seri pompa iki nduweni fitur apik ing ngisor iki:
Pompa pulp
1. Efisiensi lan hemat energi sing dhuwur: Efisiensi operasi 3-10% luwih dhuwur tinimbang pompa pulp biasa, lan hemat energi lan pengurangan konsumsi bisa tekan 15-30%.
2. Kinerja kavitasi sing apik lan umur kerja sing dawa: umur layanan sing nyata bisa ditambah 2-3 kali dibandhingake karo pam pulp biasa;
3. Konsentrasi tinggi, ora nyumbat: konsentrasi pulp sing disedhiyakake bisa nganti 6%;
4. Struktur sing cukup lan pangopènan sing gampang: Kepala pompa nggunakake struktur bukaan lawang ngarep lan mburi, lan pipa ora perlu dibongkar nalika dirampungake, lan pompa bisa dibongkar lan didandani mung kanthi mindhah motor mundur.
Industri sing ditrapake:
1. Industri kertas: digunakake kanggo ngeterake, angkat lan tekanan media ing proses industri daur ulang pulp lan alkali kanthi konsentrasi kurang saka 6%;
2. Industri gula: digunakake kanggo ngirim sirup kanthi konsentrasi ngisor 4% lan viskositas ing ngisor 150mm2 / s;
3. Industri limbah kutha: digunakake kanggo transportasi sirkulasi, ngangkat lan tekanan media ing proses perawatan limbah.
View as  
 
  • pump sludge / LXL Type Two Phase Flow Flurry Pump Ringkesan Produk LXL-Z pompa bubur aliran rong fase, bisa digunakake ing metallurgy, mining, power, papermaking, bahan bangunan, transportasi, konservasi banyu lan departemen kutha lan limbah sing menehi iquid padhet medium rong tahap.

  • LXL Type Two Phase Flow Slurry Pump Product overview LXL-Z two phase flow slurry pump, can be widely used in metallurgy,mining,power, papermaking,building materials, transportation, water conservancy and city departments and so on sewage conveying solid iquid two phase medium.

  • Pompa pulp non-clogging Efisiensi Tipe JLS Rangkaian pompa pulp non-clogging efisiensin cocok kanggo mompa macem-macem media amarga tataran tunggal, aliran tunggal, pompa sentrifugal volume. Seri iki nduweni 19 model supaya bisa nyukupi sarat kondisi operasi kanthi kinerja sing paling apik. lt gampang dijaga.

  • Pompa pulp sentrifugal tataran tunggal tipe JLP Pompa pulp kertas jenis sentrfugal sedhot tunggal kanggo pompa kimia kanggo ngisi cairan sistem tebal papermaking sistem pangobatan banyu minangka sistem starchi para pangguna perusahaan daur ulang alkali teknis prosesdemand,

  • Ikhtisar produkLXL-Z pompa bubur aliran rong fase, bisa digunakake kanthi akeh ing metalurgi, penambangan, tenaga, pembuatan kertas, bahan bangunan, transportasi, konservasi banyu lan departemen kutha lan limbah sing ngasilake medium rong tahap iquid padhet.

  • Tinjauan produk Jenis pompa pulp non-clog TWZB shuangliu adhedhasar produk pompa kanggo diimpor kanggo pencernaan lan penyerapan pompa bubur tingkat lanjut. Seri pompa iki miturut karakteristik kertas sing proses pulping wis nindakake inovasi lan perbaikan Achieve kanggo entuk sing paling apik nggunakake teknik cairan lan dinamika cairan duwe efisiensi pompa sing dhuwur lan operasi sing aman lan bisa dipercaya sajrone urip dawa lan digunakake ing papermaking pulp

Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa pulp saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa pulp ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.