Pompa sekrup

Pompa sekrup, uga dikenal minangka "pompa sekrup" lan "pompa sekrup Archimedes". Pompa sing nggunakake rotasi glathi spiral kanggo nggulung awak banyu menyang arah aksial. Iki kasusun saka poros, pisau spiral lan cangkang. Nalika ngompa banyu, lebokake pompa kanthi obliquely ing banyu supaya sudut kecenderungan poros utama pompa luwih cilik tinimbang sudut kecenderungan agul-agul spiral, lan ujung ngisor agul-agul spiral kena banyu. Nalika penggerak utama ndorong poros pompa sekrup kanggo muter liwat piranti pangowahan kacepetan, banyu mlebu ing glathi lan munggah ing sadawane jalur aliran spiral nganti metu. Struktur kasebut gampang, gampang digawe, aliran gedhe, kurang sirah, efisiensi dhuwur, gampang didandani lan dirawat, nanging angkat sing kurang, kacepetan kurang, lan piranti kacepetan variabel dibutuhake. Umume digunakake kanggo irigasi, got, lan ngangkat limbah lan endhot.
View as  
 
  • Ringkesan Produk Pompa Sekrup Tunggal G Series Kanggo pompa cairan sing netral utawa korosif, cairan uncontamina utawa cairan abrasif, cairan sing ngemot gas utawa sing cenderung awet, lan cairan viskositas sing dhuwur utawa kurang, kalebu cairan sing ngemot bahan fibrosa lan padat, Bidang utama aplikasi industri panganan , Pabrik Texil, Pembuatan Kertas, Industri Petro, Industri Kimia, Bangunan Kapal, Industri Mbangun. Industri nuklir, Metallur-gical lan tambang lsp.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa sekrup saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa sekrup ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.