Pompa sedhot dhewe

Pompa sedhot minangka pompa sentrifugal self-priming, sing duwe kaluwihan struktur kompak, operasi sing trep, operasi sing stabil, perawatan gampang, efisiensi dhuwur, umur dawa, lan kemampuan mandhiri sing kuat. Ora perlu nginstal katup ngisor ing pipa, lan mung prelu njamin manawa awak pompa duwe cairan priming kuantitatif sadurunge kerja. Cairan sing beda bisa nggunakake pompa self-priming kanthi macem-macem bahan.
Prinsip kerja pompa self-priming yaiku ngisi casing pompa karo banyu sadurunge miwiti pompa (utawa ana banyu ing pompa casing dhewe). Sawise diwiwiti, impeller muter kanthi kacepetan dhuwur supaya banyu ing saluran impeller mili menyang volute. Ing wektu iki, inlet mbentuk vakum, mula lawang mriksa inlet banyu mbukak, lan hawa ing pipa nyedhot mlebu pompa lan tekan pinggiran njaba liwat saluran impeller.
View as  
 
  • Pompa self-control non-bocor tipe WFB non-sealing. Pompa sedhot tunggal tahap WFB, tahap siji narik kawigaten kanthi vertikal, ora duwe pompa kontrol otomatis otomatis segel, yaiku teknologi vanguard pengantar, penyerapan pencernaan, produk anyar pangembangan. Produk iki bisa ngeterake kapasitas 1-8000m3 / jam, angkat 5-150m, cocog khusus kanggo ngemot impurities kimia.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa sedhot dhewe saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa sedhot dhewe ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.