Pompa limbah

Pompa limbah minangka produk pompa sing disambung karo pompa lan motor, lan bisa digunakake ing sangisore cairan. Dibandhingake karo pompa horisontal umum utawa pompa limbah vertikal, pompa limbah kasebut nduweni struktur kompak lan area cilik. Instalasi lan pangopènan gampang. Pompa limbah gedhe umume dilengkapi piranti kopling otomatis kanggo instalasi otomatis. Instalasi lan pangopènan cukup trep. Suwene wektu operasi terus-terusan. Amarga pompa limbah lan motor coaxial, poros cekak, lan bagean sing muter bobote entheng, beban (radial) ing bantalan cukup sithik, lan umur layanan luwih dawa tinimbang pompa umum. Ora ana masalah kayata kerusakan kavitasi lan irigasi lan pangalihan banyu. Utamane sing terakhir nggawa kenyamanan operator. Getaran lan swara mung sithik, munggah-mudhun suhu motor saya sithik, lan ora ngrusak lingkungane.
View as  
 
  • QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Type Sewage Pump / effluent pump Ikhtisar produkWQ, QW series non-clog sewage pump adhedhasar panemune teknologi canggih asing, gabungke karo karakteristik banyu domestik pompa nggunakake pangembangan generasi anyar produk pompa. efek hemat energi luar biasa, nduwurke tumpukan, ora senggol, instalasi otomatis lan kontrol otomatis lsp. partikel padhet ing lapisan serat lan sampah dawa, duwe efek unik.

  • Pompa pembuangan limbah self-priming ZW Ringkesan produkâ ¢ Pompa debit polusi tipe serap serap ZW sajrone ngeterake kalebu partikel padat, serat tekstil, pulp lan campuran impor ide horisontal ide ide aerosol medium.

  • QW (WQ) ã € GWã € WLã € LWã € YW Tipe Produk Pompa Kumbah Ringkesan ProdukWQ, pompa limbah seri QW dudu adhedhasar teknologi canggih ing manca negara, nggabungake karo karakteristik pompa banyu domestik nggunakake pangembangan sukses generasi anyar produk pompa. efek hemat energi luar biasa, nduwurke tumpukan, ora senggol, instalasi otomatis lan kontrol otomatis lsp. partikel padhet ing lapisan serat lan sampah dawa, duwe efek unik.

  • Tuku WQ, pompa limbah non-clog seri QW saka pabrik - Jiangsu Julang Pump and Valve Co., Ltd. Minangka salah sawijining pabrikan WQ, QW seri non-clog produsen lan pemasok ing China. Yen sampeyan kasengsem karo produk sing adol panas sing bisa borong, kita bisa menehi rega sing cukup. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi langsung.

  • Pompa aliran campuran tipe HW Ringkesan Produk Pompa aliran campuran tipe HW yaiku horisontal, tahap siji, sedhot tunggal, jinis volume pompa aliran campuran. Cocog kanggo ngirim banyu utawa sifat fisik lan kimia liyane sing padha karo cairan Yu Qingshui. Tempture cair sing diangkut ora luwih dhuwur tinimbang 50 derajat Celsius. iki digunakake umume ing irigasi lahan pertanian lan got, pasokan banyu lan got industri lan gas liyane lan acara liyane.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa limbah saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa limbah ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.