Pompa ukuran

Pompa ukuran uga diarani pump flushing. Iki minangka pompa sentrifugal sing khusus digunakake kanggo ngangkut pulp konsentrasi rendah (â ‰ ¤1%) menyang headbox mesin kertas. Bisa dingerteni saka karakteristik pompa sentrifugal yen angkat duwe denyutan tartamtu. Iki duwe pengaruh lan uga pengaruh ing mesin papermaking kanthi kecepatan tinggi. Denyut pulpation saka pulp bakal nyebabake owah-owahan periodik ing bobot dhasar web kertas sing diproduksi kanthi arah longitudinal.
Kanggo nyuda denyut pompa pulsation, struktur open-sedhot dobel tahap siji diadopsi, lan impeller dirancang minangka jinis sedhot dobel kanthi partisi ing tengah. Blades ing loro-lorone staggered dening setengah pitch agul-agul, lan pinggiran metu saka agul-agul mbentuk sudhut miring kanthi garis tengah impeller; ana akeh agul-agul impeller, lan ana 6-12 potong ing saben sisih miturut ukuran impeller. Kaseimbangan dinamis. Karakteristik awak pompa pompa siram: ilat pamisahan dibentuk nalika ana hubungane antara ruang volute awak pompa lan pipa bubur. Ilat dirancang kanthi bentuk V, saengga ilat sing misah bisa mbuwang sethithik kanthi impeller, lan pengaruh ilat sing misahake ing denyut tekanan bisa uga dikurangi.
Pompa ukuran duwe tugas nyampur pulp kanthi merata. Pelabuhan sedhot disambungake menyang sisih ngisor level cairan tank bali banyu sing disiram, lan pulp sing dicocogake dikenalake saka pipa sisih pipa bali. Kanggo nggayuh campuran sing seragam, laju aliran pulp kudu luwih dhuwur tinimbang banyu bali. Umume ora kurang saka 3-4.5m / s.
View as  
 
  • Tuku pompa ukuran PJ saka pabrik - Jiangsu Julang Pump and Valve Co., Ltd. Minangka salah sawijining produsen lan pemasok ukuran ukuran PJ ing China. Yen sampeyan kasengsem karo produk sing adol panas sing bisa borong, kita bisa menehi rega sing cukup. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi langsung.

  • PJ ukuran pulsa ukuran cilik PJ Pompa jinis iki digunakake kanggo mompa pulp kertas, banyu saka media cair liyane sing sifat fisik lan kimia padha karo banyu.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa ukuran saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa ukuran ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.