pompa lumpur

pompa lumpur

pump sludge / LXL Type Two Phase Flow Flurry Pump Ringkesan Produk LXL-Z pompa bubur aliran rong fase, bisa digunakake ing metallurgy, mining, power, papermaking, bahan bangunan, transportasi, konservasi banyu lan departemen kutha lan limbah sing menehi iquid padhet medium rong tahap.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

pompa lumpur / Ringkesan Produk LXL Pompa Aliran Pompa Ringkesan Produk
Pompa slurry aliran rong tahap LXL-Z, bisa digunakake kanthi akeh ing metalurgi, penambangan, tenaga, pembuatan kertas, bahan bangunan, transportasi, konservasi banyu lan departemen kutha lan limbah sing ngasilake medium rong tahap iquid padhet.
Lingkup kinerja
Kapasitas Q: 30-460m3 / jam
Kepala H: 5-50m
 

Spesifikasi Model Pompa Slurry Flow Tipe LXL LXL



Panas Tags: Pompa Slurry Flow Tipe Rong LXL, pompa lumpur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.