Pompa klelep

Pompa sing dicelupake yaiku pompa vertikal sing nyelehake bagean aliran kayata impeller lan awak pompa ing bahan sing ditularake lan disambungake karo motor. Pompa sing direndhem digawe miturut macem-macem kabutuhan dawa wadhah. Bagéan pompa sing kecelup ing kontak karo bahan umume dipilih miturut sarat bahan kasebut, lan ana bahan logam lan non-logam.
Bidang aplikasi pump submersible cukup jembar, lan macem-macem standar klasifikasi nemtokake macem-macem jinis. Miturut macem-macem biji buktine, bisa dipérang dadi rong kategori: pompa submersible tradisional (zona tahan bledosan 1 ing njaba tank, zona 0 non-bledosan ing njero tank) lan pompa submersible anyar (zona tahan bledosan 1 njaba tank lan zona 0 ing tank). Pompa submerged tradisional cocok kanggo ngirim macem-macem bahan korosif kayata asam kuat, alkali, uyah, oksidan kuat, lsp., Ing konsentrasi apa wae, lan ora cocog kanggo ngirim bahan sing gampang kobongan lan bahan peledak. Pompa sing direndhem anyar cocok kanggo ngirim bahan sing gampang kobongan lan bahan bledosan, nanging ora cocog kanggo ngirim bahan sing korosif kanthi partikel. Digunakake sacara wiyar ing panyulingan minyak bumi, depot minyak, tanduran kimia, pabrik farmasi, lini produksi pabrik, set generator lan bahan bahan bahan bakar lan bahan letup liyane sing bisa diledhot.
View as  
 
  • Pompa FYã € HYFã € YL Ringkesan ProdukFYã € HYFã € YL Seri pompa submerged vertikal korosif minangka salah sawijining pompa sentrifugal sedhot tunggal panggung tunggal sing ditandur. Tandhane, titik kinerja lan ukuran flensine dirancang miturut Standar Internasional ISO2858. Kahanan teknis dirancang miturut ISO5199. nduweni volume sethithik, efisiensi tinggi. tanggung jawab operasional ngirit daya dibandhingake karo pompa tilase vertikal korosif FYã € HYFã € YL. lt ora bisa ngompa medium korosif sing nduweni partikel padhet lan bahan sing bisa dipakai.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa klelep saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa klelep ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.