Pompa Centrifugal Multi-tahap Horisontal TSWA

Pompa Centrifugal Multi-tahap Horisontal TSWA

TSWA Type Horizontal Multi-stage Centrifugal Pump / Horizontal multi-stage centrifugal pump nduweni karakteristik efisiensi tinggi, kisaran kinerja sing jembar, operasi sing aman lan stabil, gangguan swara, umur dawa, instalasi lan perawatan sing luwes, lsp. cairan kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Utamane cocog kanggo pasokan banyu bangunan kutha sing dhuwur lan saluran banyu pembuangan lan pemadam kebakaran, pabrik, pasokan banyu lan got banyu, pangiriman banyu jarak adoh, banyu siklus proses produksi, siklus HVAC, banyu domestik lan tujuan liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

TSWA Type Horizontal Multi-stage Centrifugal Pump / Horizontal multi-stage centrifugal pump nduweni karakteristik efisiensi tinggi, kisaran kinerja sing jembar, operasi sing aman lan stabil, gangguan swara, umur dawa, instalasi lan perawatan sing luwes, lsp. cairan kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu. Utamane cocog kanggo pasokan banyu bangunan kutha sing dhuwur lan saluran banyu pembuangan lan pemadam kebakaran, pabrik, pasokan banyu lan got banyu, pangiriman banyu jarak adoh, banyu siklus proses produksi, siklus HVAC, banyu domestik lan tujuan liyane.

Instalasi penting kanggo nyunting Voice
1. Bobot pipa ora kudu ditanggung ing pompa nalika dipasang, yen ora, pompa bakal gampang rusak;
2. Bolt jangkar kudu dikencengi sajrone dipasang, lan pompa kudu diperiksa saben wektu tartamtu supaya ora longgar, supaya ora ana geter parah nalika pompa diwiwiti lan mengaruhi kinerja pompa;
3. Sadurunge masang pompa banyu, priksa manawa ana barang sing atos (kayata watu, pasir wesi, lsp) sing mengaruhi operasi pompa ing jalur aliran pompa supaya ora ngrusak bagean aliran sajrone operasi pompa:
4. Kanggo pangopènan sing gampang lan panggunaan aman, pasang katup pengatur ing saluran pipa inlet lan outlet pompa lan pengukur tekanan ing cedhak bolongan lan outlet pompa. Kanggo pompa angkat dhuwur, kanggo nyegah palu banyu, kudu dipasang sadurunge katup gerbang outlet. Katup cek kanggo ngatasi kacilakan sing disebabake amarga rusak listrik kayata listrik sing tiba-tiba, supaya pompa bisa mlaku ing kahanan kerja sing paling apik lan ndawakake umur layanan pompa;
5. Nalika pompa digunakake kanggo acara angkat sedhot, kudune dilengkapi katup ngisor, lan pipa mlebu kudu ora kakehan tikungan, lan ora ana kebocoran banyu utawa bocor udhara, supaya ora nyebabake nyedhot kinerja pompa;
6. Kanggo nyegah impurities saka mlebu ing pompa lan nyumbhetake jalur aliran kanggo mengaruhi kinerja, saringan kudu dipasang ing ngarep bolongan pompa;
7. Puter bagean rotor pompa banyu sadurunge dipasang pipa. Ora kudu ana gesekan utawa macet. Yen ora, pompa kudu dibongkar kanggo mriksa sebabe.
Panas Tags: Pompa Centrifugal Multi-tahap Horisontal TSWA, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Rega

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.