Pompa vakum

Fitur struktural
(1) Struktur pompa sakabèhé
Struktur pangaturan awak pompa pompa vakum nemtokake struktur pompa sakabèhé.
Port asupan lan knalpot saka struktur vertikal disusun kanthi horisontal, dadi luwih gampang kanggo nglumpukake lan nyambungake pipa. Nanging, pompa kasebut duwe pusat gravitasi sing dhuwur lan stabilitas sing kurang sajrone operasi kacepetan dhuwur, mula jinis iki biasane digunakake kanggo pompa cilik.
Pelabuhan asupan pompa horisontal ana ing sisih ndhuwur, lan port exhaust ana ing sisih ngisor. Kadhangkala kanggo nggampangake instalasi lan sambungan pipa sistem vakum, port knalpot bisa disambungake saka arah horisontal, yaiku, arah mlebu lan knalpot cocog karo siji liyane. Ing wektu iki, port knalpot bisa dibukak saka arah kiwa lan tengen. Kajaba siji ujung pipa knalpot, ujung liyane diblokir utawa disambungake menyang katup bypass. Pompa jenis iki duwe pusat gravitasi sing kurang lan stabilitas sing apik sajrone operasi kacepetan dhuwur. Umume, pompa ukuran gedhe lan medium nggunakake struktur iki.
Rong poros pompa dipasang ing jejeg pesawat horisontal. Kesenjangan perakitan struktur iki gampang dikontrol, rotor gampang dipasang, lan pompa duwe jejak cilik. Nanging, pompa kasebut duwe pusat gravitasi sing dhuwur lan pembongkaran sing ora nyenengake lan perakitan gir, lan mekanisme pelumasan relatif rumit.
(2) Mode transmisi pompa
Rong rotor pompa vakum kasebut nyadari operasi sinkronis relatif liwat sepasang gir presisi tinggi. Poros nyopir disambungake karo motor liwat kopling. Ana rong jinis tata letak struktur transmisi utama: Salah sijine yaiku motor lan gir dipasang ing sisih rotor sing padha kaya sing dituduhake ing gambar kasebut. Rotor sing didorong langsung didorong dening gir ing ujung motor, saengga deformasi torsi poros nyopir cilik, lan celah ing antarane rong rotor kasebut ora bakal owah amarga deformasi torsi gedhe ing poros nyopir, mula longkangan antarane rotors lagi mlaku Proses seragam. Kerugian paling gedhe saka metode transmisi iki yaiku: a. Ana telung bantalan ing poros nyopir, sing nambah kesulitan ngolah pompa lan dipasang, lan ora gampang dibongkar lan nyetel gir; b. Struktur umume ora rata, lan pusat gravitasi pompa bias dadi motor lan gir. Sisih kothak.
Fitur
(1) Kacepetan pumping sing luwih gedhe ing kisaran tekanan sing luwih akeh;
(2) Rotor duwe simetri geometri sing apik, saengga geterane sithik lan operasi stabil. Ana kesenjangan ing antarane rotor lan ing antarane rotor lan cangkang, ora dibutuhake pelumasan, lan kegagalan gesekan cilik, sing bisa nyuda daya nyopir lan entuk kacepetan sing luwih dhuwur;
(3) Ora perlu panyegelan minyak lan pelumasan ing rongga pompa, sing bisa nyuda polusi uap minyak menyang sistem vakum;
(4) Ora ana kompresi ing rongga pompa lan katup knalpot ora ana. Struktur kasebut ringkes lan kompak, lan ora peka karo bledug lan uap banyu ing gas sing wis entek;
(5) Kompresi cukup sithik, lan efek pompa hidrogen kurang;
(6) Lumahing rotor yaiku permukaan silinder sing mlengkung kanthi bentuk sing luwih rumit, sing angel diproses lan dipriksa.
View as  
 
  • Pompa vakum cincin banyu tipe SZ Ringkesan roduct rodha TZ dering banyu seri pancen nganggo pompa lan kompresor digunakake kanggo pompa kompresi gas lan non-korosif, ora larut ing banyu, ora ngemot partikel gas padhet kanggo mbentuk ing wadhah udara nyandhang lan stres. Nanging ing gas dicampur karo cairan sing sithik. umume digunakake ing mesin, petrokimia, farmasi, panganan, industri gula lan lapangan elektronik.

 1 
Sampeyan bisa yakin bakal Grosir Pompa vakum saka pabrik kanthi yakin, kita bisa menehi rega sing cukup. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok profesional Pompa vakum ing China. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.