Pompa limbah primer Tipe ZW

Pompa limbah primer Tipe ZW

Pompa pembuangan limbah self-priming ZW Ringkesan produkâ ¢ Pompa debit polusi tipe serap serap ZW sajrone ngeterake kalebu partikel padat, serat tekstil, pulp lan campuran impor ide horisontal ide ide aerosol medium.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

ZW Tipe pompa limbah self-priming Ringkesan produk

Pompa debit polusi tipe serap serap ZW sing digunakake sajrone ngeterake kalebu partikel padat, serat tekstil, pulpa lan campuran campuran ide ide aerosol medium ide horisontal.

Koleksi pompa self-absorptin lan polusi non-macet ing awak, digunakake ing njaba aliran aksial kanggo nyampur jinis, lan liwat awak pompa, desain aliran saluran impeller unik, bisa narik platoon kanggo nyakup pelet gedhe , diameter diameter tutuk ekspor 60% lan pokok kaliber ekspor 5 wektu cairan impurity, panyerepan awake 5 meter. Apa strukture mung, kinerja nyerep awake dhewe apik, karakteristik kemampuan pembuangan polusi lan sapanunggalane konservasi energi sing kuat, efektif banget, gunakake kenyamanan layanan.
 
Kahanan kerja
Suhu sekitarâ ‰ ¤50â „ƒ, suhu sedhengâ ‰ ¤150â„ ƒ; Sutable medium; Nilai pompa besi cor nilai PH yaiku 6-9, Kelas asam iku regane 3-12 (kualitas bahan: 1Cr18Ni9Ti); Bobot tartamtu rata-rata medium ora ngluwihi 1240kg / m3.


Spesifikasi model





Panas Tags: Pompa limbah self-priming ZW Type, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Harga

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.